Under cover of darkness

Lyssnar för första gången på första singeln på strokes nya album. Under cover of darkness heter den och ÅÅH det känns som att vara sexton igen! vandra runt i de då hela conversen, ha ramoneströja och palestinasjal och svart kavaj. vara musikaliskt trångsynt, politiskt ännu mer trångsynt och emotionellt naiv.


fast jag måste bara säga att what ever happened nog är min favoritlåt med strokes. jag tror det. jag är itne mycket för hela den här favoritgrejen. jag byter favoriter minst lika ofta som jag byter underkläder eller kliar på mina eksem..


för att byta ämne så kan jag tala om för alla intresserade att jag hade neongult snor idag!! helt galet, jag tog faktiskt kort (?!?!) på det.

känner att det där kan behöva vidare förklaring: jag var hos optikern och när han kollar om ögonen tagit skada av linserna så har han i nån gul vätska som man efter ett tag har blinkat bort.. eller ja, tydligen verkar vätskan ta vägen genom närhålan, för när jag kom hem efter att ha vandrat i 18 minusgrader och snålblåst och tittade mig i spegel såg jag till min STORA förvåning hur den annars genomskinliga kokainsnuvan blivit samma färg som en överstrykningspenna. spejsigt!


imorgon ska jag jobba både morgon och kväll. yeahhh


idag är det alla hjärtans dag. har inte märkt av det annat än att det fanns choklad på jobbet och att mormor skickade en kram i ett sms.



adjÖ

Kommentarer
Postat av: Minea Funk

Hahaha! Spejsigt! :P

2011-02-14 @ 21:45:03
URL: http://mineaminea.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Och när får vi ta del av bildbeviset..? ;)

2011-02-15 @ 12:55:27
URL: http://linneasvanligavardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0