Är det här allt det blir så dör jag

Idag har jag nog haft den bästa dagen på riktigt länge. en bra blandning av arbete och fritid. önskar verkligen att de tre braiga barnen kunde bo lite närmre! Även Viktoria kom under sin lunch och var med. Efter att hennes lunch var slut satt vi andra fyra kvar och pratade i över två timmar. vi fyra i en större stad och vips, precis som i satc! oh, how great that would be! jag tycker om mina snorungar!


<3


Snaffe <3


för jag ska läsa bok! egentligen vet jag inte om jag nog inte redan har en åsikt om den här redan innan jag läst den. des barres vill ha uppmärksamhet och lämnar därför ut sitt och många rockstjärnors sexliv.. well. något kul kan man nog hitta i den iaf, även om man nog ska ta det med en nypa salt.


NU ska det lagas mat. ska för en gångs skull vara smart som fan och göra så det räcker till lunch också! yeah. ikväll blir det film. dreams of life, om patti smiths liv, eller last days, om när kurt cobains liv blev ett icke-liv, så att säga.. frågan är om jag då vill ha en inblick i en dekadent kvinnas liv, eller en dekadent mans liv. kan tål att tänkas på. nu ska det wokas.


adjöö

Kommentarer
Postat av: Sara

Åh jag har minsann fått ett nytt smeknamn igen!

2011-01-03 @ 18:49:08
Postat av: Kaffe?

Ahaha Snaffe!

2011-01-04 @ 13:56:33
URL: http://nittiokvadrat.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0