Hela livet var ett disco

Axel kom just exalterat instudsande och sa att han hittat på en "jättecool" grej att göra med ögat. Han satte sen två fingrar under det, drog undan kanten och tryckte in undre fransraden under ögat och in mot ögonhålan. ögat stod då under några skälvande sekunder och balanserade och såg ut att fundera på om det ville ploppa ut eller ligga kvar där det hör hemma. När jag skärrad undrar vad fan han hade för plan för att få in ögat igen in case of att det faktiskt ramlar ut ryckte han på axlarna, sa "jag vene" och gick och visade erika istället.

Helgen går över tio gånger så snabbt som vardagarna. Det gör mig lite ledsen på insidan, men jag skakar det av mig. Om man ska lära sig att orka med det tuffa (nåja) livet måste man svälja mycket av det osköna för att lämna plats för de små saker som faktiskt gör en glad.

Har städat ut julen på mitt rum. (varför känns det inte som att jag gör annat än städar ut jular och äter choklad?). Det kändes sjutk bra. As we speak har jag inga gardiner uppe. Ser farligt modernt ut.

tvätthängning på gång!


Adjö



Kommentarer
Postat av: den farliga

I gardinstången?

2011-01-16 @ 12:16:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0