i've been looking for freedom

trött och hungrig (för det är jag ju aldrig annars...)

tredje dagen på postcenter. idag var M där och retades mest hela tiden. snormänniska. men han är gulli på sitt sätt han med. det flöt på lite bättre idag och snart sitter de allra mest basic grejerna i ryggmärgen. skönt! imorgon måste jag dock be och böna om att få smita en kvart tidigare så jag hinner hem och kasta på mig kläder och åka till josse som fyller år. skjutsen kommer typ kvart i och de senaste dagarna har jag slutat tjugo i. ztrezzigt.


idag kom det in två personer av manligt kön som i vanliga fall brukar vara väldigt kaxiga och (enligt mig) dryga i attityden. det är märkligt hur sådant skiftar beroende på om de känner sig trygga eller inte. när jag var den med kollen rann plötsligt attityden av och jag kunde nästan se antydan till "orolig-bajsnödig"-minen. hihi, makt.


idag kom de töve rmig och minéa. som en blixt från klar himmel kom det. man är inte säker någonstans, inte ens i sala. allas vår mrH. plötsligt var han bara där mitt framför oss invid en parkering i sala stad. över halvvägs hem till mig vände han dock och gick till sin bil, efter att ha berättat om stadshotellet i väterås och hans julbal. coolers.


nu blir det intag av föda. hoppas innerligt at tjag har tillräckligt med mjölk kvar för att ta mig ett glas.

"ta mig ett glas".. låter som om jag syftade på nåt lite starkare. haha! mjölk räcker dock bra för mig ikväll. har aldrig fattat grejen med sprit. smakar skit och man blir simmig i huvet. vem vill det, ensam hemma en torsdagkväll med en ny arbetsdag i antågande? blä


godkväller


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0