just gonna stand here and watch you burn

asså.. nu ska helt plötsligt en hel hög rnb o hiphop-personer ge sig in i housen. kusligt hur folk bara vänder kappan efter vinden hela tiden. det gäller allt, överallt, hela tiden. snart kan man knappt lita på någon eller något. jag blir rädd.

med begynnande huvudvärk ska jag nu fördriva tiden tills mamma kommer. då ska jag åka med henne hem i snövädret. imorgon ska jag själv köra bil till jobbet. ser fram emot det... not. något jag däremot ser fram emot är helgen. inte ett skit har jag inplanerat. fab!

jag känner på mig att låten de kör på mtv nu (the time, med black eyed peas) kommer spelas sönder och samman på hotellet typ nästa löning. de hakar på allt som är halvfräscht och B.. eller ofräscht och C kanske rentav.

idag log jag vid lunchbordet när en kille på jobbet berättade hur han igår tofflat för sin tjej genom att springa från övervåningen ner genom hela huset för att plocka upp ett läppsyl och sen gå och ge det till henne, som satt i soffan fem meter ifrån det. asså.. är man min respektive ska man iaf inte behöva kuta runt i hela huset och leta efter mina tillhörigheter.. det gör man väl ändå själv? om jag är sjuk dock, då förväntas uppassning, uppuffning av kudden, filtar, mat, hårmassage, nagelfilning, you name it!


funderar på att kiak nåt avsnitt av nån serie. nu återstår bara att väja ut en serie som jag gillar och redan inte har sett. det är inte så lätt som man kan tro. de flesta serier som finns tycker jag är ungeför lika kass som en cykel utan styre.. typ. och de relativt få som jag gillar har jag redan sett hundra gånger.

dagens i-lands problem.



hejdå

Kommentarer
Postat av: Minéa

Har du inget inplanerat i helgen?? :O Då bjuder jag in dig till bion, så det så! Jobbar fredag, lördag och söndag.. Megamind, Narnia och The tourist visas alla dagar.. och jag vill ha någon att hänga med, alternativt se på film med :)

2011-01-05 @ 13:04:07
URL: http://mineaminea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0