let the sun beat down upon my face, with stars to fill my dream

Eftersom min svt2 har bestämt sig för att försvinna och inte komma tillbaka (vilket är helt otroligt konstigt!) fick jag tita på hanna hellquists jakten på lyckan på svtplay istället. passade sedan på att göra lyckotesten på hemsidan. det första testet gav mig resultatet att jag var 21% lycklig. ganska kassa siffror I must say! Det mer ingående gav mig dock 43%, vilket kändes lite mer fair. hade varit fett att vara över 50 dock...

mormor sa idag att hon nog var skyldig mig pengar. inte mig emot! när vi gick på stan en sväng på eftermiddan undrade hon i varje affär om jag ville ha något. damn synd att jag inte hittade nåt jag ville ha. jag var riktigt sunkigt klädd och kände mig hafsig och ful och ville bara gömma mig mellan klädställningarna, men jag bet ihop tills hon skulle på nån behandling av nåt slag. då kilade jag snabbt som en vessla hem till lägenheten. ska hem till dem och byta gardiner imorgon (och få två mål mat! heaven!)


nu ska jag själv snart börja tänka på nån form av kvällsmat. spaghetti och köttbullar känns som en bra grej. gott är det också!

inte det roligaste av blogginlägg detta. skyller det på hungern och att jag är varm av att ha en laddande dator på magen.


so long

btw. jag håller med julia i vad hon sa nån gång i slutet av gymnasiet: Led Zeppelin är typ det bästa bandnamn of all times.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0