woo boost

okej, idag började jag förstörandet av mitt just nu så väl fungerande liv. i brist på rekreation i min ensamhet började jag spela... super mario. DAMN, det skulle jag inte ha gjort. så fort jag sluter mina ögon ser jag hans lilla kropp hoppa fram över (och på) sköldpaddor i glada färger och musiken ringer i öronen. spelade tills jag var för irriterad för att fortsätta.

imorgon kväll blir förhoppningsvis riktigt kul. en liten iskänsla spred sig nyss i min kropp, men förhoppningsvis utan anledning. åh ångest.


det har varit varmt idag. körde tre små pluttiga brevbärarturer idag. in och ut. bil och moppe över halva stan. tur att det var lite post och tur att vickan cyklade och jag fick moppen!

min kropp känns som deg efter att ha gått upp fem, jobbat och sen spelat mario i värmen. därefter åkt hem till landet bara för att finna mig själv utelåst och resten av familjen i stockholm. KUL DÅ. har spenderat eftermiddag och lite av kvällen hos farmor som bjöd på en stadig middag bestående av fil och jordgubbar. nej jag är inte hungrig....


ska nu tränga undan onda tankar och gå ut och krama en kanin eller två.


adjö


Kommentarer
Postat av: Andreas

Värsta hycklaren i kommunen bor på Jakobsberg! Det lär ju vara hon som tänder på Aragorn, föreslår att vi ska anordna lajv i gruvan och nu senast spenderar sin lediga tid med att nöta Mario. Nästa steg lär bli D&D kväll i lägenheten med CS-turnering. 'I rest my case' säger jag bara.

2011-07-09 @ 11:33:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0