call your girlfriend

igår köpte mamma städgrejer för 500 spänn. sen städade hon. lägenheten blev fräschare.


känner just nu att ingen egentligen har tid att hjälpa mig få ordning på mitt liv. mamma och pappa har sagt ifrån att de inte kan ge mig nån hjälp, så morfar ska komma och tapetsera. ha rjag ofantlig tur så är det klart på måndag kväll.

idag var jag, erika o axel upp och slipade tapetskarvar och spacklade igen alla de 46768768424758 hål i väggarna som finns. hela jävla lägenheten är ett råtthål och alla lager tapet sitter löst. pappa ska komma upp imorgon och kolla om det ens går att tapetsera över utan att byta hela underlaget.

förövrigt så kommer den inte på långa vägar vara fin till studenten. ska nu försöka hitta sovplats till mig och tove till natten mellan fredag o lördag!

nu ska jag försöka få tag på mamma som stängt av sin mobil. har man avtalat möte i avesta (vet inte ens vart än!!) så gör man inte så! hur fan ska man hitta henne? och vilken tid?

ångest.


jag vill inte jobba imorgon!! har sagt det förut, men nu har jag så kräkmycket annat som måste redas ut att det finns stor risk för att jag börjar grina under guidning om jag får en stökig grupp!


adjö

Kommentarer
Postat av: Minea

Uugh, det är kräkmycket vid gruvan i helgen också :/

2011-06-03 @ 13:46:55
URL: http://mineaminea.blogg.se/
Postat av: Karin

Call your girlfriend Karin så kan hon hjälpa till! Inga löften om resultatet dock ;)

2011-06-03 @ 16:55:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0