psychedelic

alla andra är ute. huset är öde. skönt.

pappa har jobbat hela dagen (utan matpaus!!) med de där förbannade jävla lägenhetsväggarna! tycker synd om honom, samtidigt som jag skänker hattankar mot salabostäder och deras kassa underhåll. en bebis hade gjort ett bättre tapetseringsjobb än det som var gjort senast. gångerna före det hade en person utan armar kunnat göra det bättre. alla gamla lager har släppt, vilket gör att väggarna mer eller mindre rasar samman när man börjar ta i dem. fyfan! och vad får jag för denna röra? jo 40 spänn mindre i hyra. as!


anyway. inom en relativt snar framtid kan jag nog flytta in vad det verkar. inom två veckor kan jag nog börja flytta in på allvar.


det märks på mig att jag inte är helt hundra just nu. idag skulle jag hämta ut jobbnycklar i markan. öppnar pärmen och loggar ut nycklarna, men råkar sedan ta med mig pennan upp till repan.. i bilen.. körandes med pennan i handen.. UTAN att märka den (!!) för att sedan upptäcka missen när jag tittar ner på min hand och ser nåt blått sticka upp mellan tummen och pekfingret. och den handen hade jag nyligen växlat bilen med. jag borde nog varken jobba eller köra bil egentligen.


nu publicerade jag det här inlägget utan att skriva klart det. sovdags kanske?


adjö



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0