never seen the light of day

Okej, det gick ganska bra att köra post själv. alldeles i början blev det en liten miss, men jag tror inte att jag ska behöva få kicken för att ha glömt lite reklam.. eller? uh

hade tänkt städa lite nu när jag kom hem, men shit vad seg man är när man lyckats slita sig från jobbet!

det är om hawaii på tv. sjutk vad lite man egentligen vet om den platsen. jag vet att man dansar hula, säger aloha, att det tillhör USA, att disneys lilo o stitch är därifrån.. men sen är det inte mycket mer.

denna dag hade varit väldigt seg om det inte var för micke och emil. de kan få en att skratta när som helst om de är på humör. dagens youtube-tips från mickes i-phone var elaka rune o sune. de skrattade för att de tyckte det var kul. jag skrattade för att det var så jävla dumt och ofyndigt. riktig finkultur.. not.


jag är rädd för tomaten som ligger i mitt kylskåp. inte en skråma, ingen mjukhet, inte ens en liten mögelspor, och jag köpte den för.. håll i er nu.. snart TRE veckor sen!! det kan ju inte vara meningen att en tomat ska hålla så länge?

nu vågar jag inte äta upp den. ska se hur länge den pallar, sen slänger jag den fan. huvva!


imorgon är det fredag (och du ska få dansa tryckare med mig. för de som kommer ihåg dataspelet sunes sportlov ;)). det ska bli riktigt skönt faktiskt!


adjöken

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0