two kinds of happiness

fyfan! skrev ett långt inlägg och skulle bara sudda en bokstav. då hade det där strecket slutat blinka, så nä jag tryckte på "sudda" (vad heter den knappen egentligen?) så blev det "bakåt" och inlägget försvann. kul

aja

sitter och har lite ångest inför morgondagen då det bestämts från högre ort (läs micke på jobbet) att jag ska köra ut posten ensam, efter bara två dagars övning (i regel har man typ 4-5). bara det att jag kommer bli åksjuk av att behöva plocka post, åka, stanna och allt vad man håller på med, gör mig lite ledsen. jag gillar inte att inte må bra. micke sa at tjag ju kunde cykla runt med posten istället, så slipper jag må illa, men no way! då kommer jag inte vara klar förrän det blir mörkt ute. jag ska ha bil!

närmsta minuterna ska jag nu sitta och glo på kartor över le city och lära mig vad lite villor har för nummer. att sen även lära mig vilka som bor där och vad de heter kommer ta mig en evighet!!


utflyttningsfesten i helgen blir förmodligen uppskjuten till nästa månad. inte så många som kunde och det är roligare när man kan vara flera. 

lite trist, men å andra sidan lite soft. då slipper jag städa och skramla rätt på nåt att ha på mig! heh


adjö 

Kommentarer
Postat av: sara

Åh då kan vi ha fest tillsammans!

2011-03-23 @ 23:06:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0