brianstorm

det blev en soft arbetsdag. när det är soft så älskar jag mitt jobb. när det är skrik o panik hatar jag det. men så är det väl med allt.

lite jobbigt blev det dock när jag lämnades helt ensam i reception och butik tillsammans med femtio österrikare. de pratade enbart tyska, jag pratade typ allt utom tyska. tillslut höll jag på att börja grina, när det kom folk som skulle prata svenska med mig och tyckte att de kunde få göra det samtidigt som jag slog in en betalning, pratade engelska OCH skulle svara i radion för ngn nere i gruvan hade problems. i sådana situationer blir jag kapabel till i princip allt i våldsväg.

sista turen blev inte av (!!). trots tre preliminärbokade sällskap. ingen dök upp så jag och minéa chillade järnet i repan innan alla dess österrikare kom tillbaka upp och villa handla ännu mera.

summa summarum så stämde kassan när vi stängde och allt blev super.

(andreas du är en mes som inte vill jobba söndagar!)


imorgon blir det fullt ös medvetslös då jag o christian (och lite minéa o sophie) ska hålla det sjunkande skeppet flytande under ännu en försäsongsmåndag.


NU blir det dusch och kaffe!

(om nån tror att jag stavat rubriken fel så, nej. det har jag inte. låten heter så. den är av arctic monkeys och den är braa)

adjö

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mes?! Hoppas innerligt att du får en bussvisning nästa vecka. Dessutom skulle jag komma om det inte vore för att, 毎日、私は日本語を勉強しています。来週さいごのテストがあるんです。(~_^)

2011-05-22 @ 22:55:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0