on stranger tides

sitter och förbereder mig mentalt för en hård arbetsdag imorgon. de öppna turerna vid gruvan såhär års är ingen höjdare. framförallt inte på helgerna. det är inte att ha mycket folk som är grejen, för så länge man har under 25 så spelar det ingen roll om det är fyra eller arton. det jobbiga blir om man måste prata både svenska och engelska på samma tur, för då sjunker kvalitén på guidningen en hel del eftersom man har samma tidsramar men måste säga dubbelt så mycket. synd för de betalande och synd för mig som får prestationsångest och vill göra alla nöjda..

dock verkar det som att minéa jobbar imorgon, vilket ju är FAB!


idag kom jag på att det imorgon är en hel vecka sedan det var söndag senast. eh, inte sådär sjukt ologiskt direkt, men jag minns det som igår! det är helt sjukt! sista turen till 155 känns som om det var alldeles nyss och jag minns alla ansikten som var med på turen spöklikt väl. den här veckan har verkligen flugit förbi.

om en vecka imorgon är det studentbal. då ska jag pimpa syster och skicka ut henne på röda mattan. hon vill egentligen inte, haha. hon offrar sig för sin karl.


mitt ena öga håller på och sväller och jag har inte mått hundra idag. det måste vara bättre imorgon, annars blir det shaft-jumping.

skämt åsido.

adjö

Kommentarer
Postat av: Minea

Joodå jag jobbar imorgon :) Repan för min del.. Dina turer verkade fina och sköna så det så. Inte mycket bokat alls. Lugn dag imorgon. Men du får ta redan i nån timme mitt på dan. Heheee!

2011-05-21 @ 20:26:43
URL: http://mineaminea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0