krossa alla fönster


bild från i söndags morse, när vi desperat försökte återställa vätskebalansen i kroppen, oda och jag. hon lyckades bättre än mig, men var förmodligen inte lika paj som jag var heller. det var sjukt. så ska det inte bli imorgon. då ska jag vara 100% nykter, pigg och redo för att repa hela dagen!


millis och mamma har paktat och köpt godis. jag får inte smaka. bastards. nu bakar de, och mamma smsar med nån som om hon vore 15. kan hända att hon 45årskrisar, såhär ett par år försent..


nästa vecka hade jag tänkt försöka hinna klippa mig. det kommer inte gå though. jag är dömd till kluvna toppar. när fan hinner folk med allt? jobbar man varje dag och dessutom slutar efter att allt stängt, vad ska man göra då? skära av håret med kökskniven?


ni ser ju! (om ni för ett ögonblick tänker bort det faktum att jag tagit kort på mig själv.. i en spegel.. med en sunkmobil.. i jobbuniform..)


äh screw it.



förresten. är inte kapten röd överallt these days? en typ inflation! jag gillade inte den musiken 2006 heller. nu snudd på hatar jag den.

och ja. jag hyser starka känslor för det mesta. pro or con. jag är ingen mellow yellow. men det vet ni redan.



adjö



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0