and I'm tired of all your friends

att sitta kvar vid den här datorn kommer att bli min död. mammas dator hemma på landet. inte bara det att skrivbordet är sjukt trasigt så att tangentbordet står och vickar varje gång man rör någon av tangenterna vänster om H, internet är även det så segt att ett blodkräl kommer brista i min hjärna anytime soon. internet här har en toppspeed (TOPPSPEED PLEOPLE) på 0,2Mb/s. anskrämligt. nu är det dessutom ultrasegt av oförklarlig anledning.

kan till och med vara osäkert om det jag skriver nu någonsin kommer publiceras, så långsamt går det.


var till västerås idag. tanken var att erika och jag skulle shoppa second hand. erika jobbar hela helgen, så jag fick göra det alone. hittade en rock, en skir skjorta och.. hold on... en blommig, quiltad bomberjacka. gotta love! skjortan önskar jag egentligen att den var en annan, som jag provade först, men jaja. för 65 spänn må de väl va hänt.

kan hända att det blir bildbevis imorgon. om jag är fotogenisk. vilket händer once in a blue moon, så.. kan hända att jag inte medverkar i bilderna.


nu ska det göras tacopaj. sånär som på lite glass på ett fik och fyra små godisar ur mammas bridgemix så är jag så gott som sugar clean idag. livet leker.


adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0