leave my heart alone

huvudvärk.

är trött fastän jag sovit stora delar av eftermiddagen. slutade tre efter att ha varit ute och övat första dagen på ett av distrikten nere på stan. grav ångest, måste jag säga. så sjukt mkt mer komplicerat än de borta på de stora bostadsområdena. nycklar, portkoder, innergårdar, hål i väggar. ja, det finns folk som bara har ett hål i väggen där de ska ha in sin post! hål som man inte lagt märke till när man bara gått på stan som vanlig dödlig. tyckte att det kändes lite som i harry potter. helt plötsligt öppnas en ny värld, hemliga tecken blir synliga, man lägger märke till helt andra saker. ett parallellt universum!

ja jag ska lugna mig.


imorgon är det dags igen. ingen rast och ingen ro. hon jag övar med brukar dessutom jobba helgkvällar och nätter på krogen. huuuur orkar man?!


åh, hittade nyss mitt påbörjade vattenglas. hur man nu kan tappa bort det i en etta? det stog mitt bland smutsdisken.. och jag hoppas verkligen att det var det, så att jag inte dricker diskvatten atm. uuuh.

oda smsar om nästa gång vi ska baka cake pops. jag twistar mig i cravings. är så sugen att jag har ont i kroppen. imorgon kommer sockerförbudet brytas, för då är det tydligen kanelbullens dag? jag lovat min kompanjon att vi ska stanna på fik under turen och äta bulle. det har sina fördelar att dela ut post på stan jämför med på åkra I must say.


saknar sällskap.

kanske kommer millis på onsdag. kan bli nice!



adjö


Kommentarer
Postat av: josse

åh, över du med VB. Själv har jag lite svårt för denne, men man får väl hoppas du känner annorlunda då :)

2011-10-04 @ 08:36:00
Postat av: Anonym

ha en fin dag:)

2011-10-04 @ 09:30:35
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0