Let's go under cover

det vore nåt det..



jag får ingen klarhet i någonting. jag måste resa bort. glider mot linköping snart var det tänkt. ser fram emot det som bara den. jag behöver lön i november, så jag måste nog för samvetets skull jobba några dagar i oktober innan, men sen så ska det nog äntligen bli av.


var till ica nu ikväll. köpte lite grejer inför bakbonanza2011, som äger rum på lördag. det är inte fullt så glammigt och extremt som det låter. jag hittade dessutom på namnet nu för att få det att låta lite mer intressant. det ska ätas cheesecake och göras och ätas cake pops hos Oda. Hon i kassan på ica måste trott att jag lider av gravt sockerberoende när hon scannade varorna.


jag ser fram emot morgondagens lunchlåda typ hur mkt som helst. fan vad gott det ska bli! stekte hamburgare, gjorde tomatsås och kokade pasta. drunknar nästan i min egen saliv while typing.



de har publicerat en bild på MJ's döda kropp. jag är rädd för döden och jag tycker att den är väldigt obehaglig när den visas på bild och tv, när det liksom är "på riktigt". får ångest av bilden på honom för han ser så overklig och plågad ut. kul för hans barn att ha sin döda pappa i fejjan vart man än går nu ett par dagar. inte. nu har väl hans död ältats med de i media så länge att de börjar bli vana (bara det känns hemskt), but still. kan inte vara särskilt kul.

apropå inte så kul, missade filmen gasland igår, som gick på svt dox. har velat se den länge, men inte fått tummen ur. hade jag inte jobbat idag hade jag suttit uppe, men fan. vem orkar vara uppe halva natten och sen upp kl 6 och springa trappuppgångar tills man får näsblod? inte jag iaf.


kom på nu att jag glömde köpa fikabröd, som jag tydligen måste bjuda på på jobbet imorgon eller på fredag bara för att jag råkade försova mig igår. damn vickan att påminna mig och alla andra om det. jag än så länge köpt föda för 500 spänn den här veckan.. och jag som inte ens äter fikabröd anymore.


life sux




adjö







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0