scary monsters and nice sprites

en gråsugga hade tydligen beslutat sig för att lämna jordelivet mitt på mitt badrumsgolv. inte så fancy gjort av honom/henne/den tyckte jag.

önskar att jag kunde se breaking news ikväll! att gå och lägga sig elva när man ska upp fem är dock lite hårt när man dessutom är sjuk. jag som dessutom behöver galna mängder sömn för att fungera i vanliga fall får helt enkelt vänja mig vid tanken på kanal5play imorgon efter jobbet. hårt.

eller nej, my worklife är inte hårt om man jämför med adlibrisslavarna, som sliter elva timmar om dagen, sex dagar i veckan. omg. snacka om hårt!

har nu lyssnat på skrillex en stund. jag gillar verkligen honom, han är så söt. en såndär jag skulle lägra utan att blinka om jag fick chansen.. hehrm. nog om det. ville känna mig lite pepp, men med min mosiga hjärna fick det motsatt effekt. fick nära på panikångest av dupstep nu när huvudet är så svullet att pulsen dunkar i öronen och ögonen tåras av helt vanligt glödlampsljus. inte bra. nu ljuder jeff buckley i mina öron. han är också fin, and I'll do him too. men asså. han är död.




godnatt vänner

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0