you must be some kind of superstar

kollar på sol, fest o oroliga föräldrar. inte för att det är ett bra program (hrm hrm) utan för att töntar från sala är med, varav en gick på samma mellanstadie som mig. de är crazy. lite som när man går på hotellet fast ännu vidrigare. uäh.


idag var det rendez vous med karin, maja och lite vix. nästan tre timmar på johanssons och därefter lite second hand. hittade en supernice kavaj som fick följa med hem. den skänker lite cheap monday vs acne-vibbar typ. stor är den såklart eftersom allt på second hand alltid är antingen stl 32 eller 52. meneee det tänker man inte på om man har den öppen.

köpte även en helt galen grej. en stor glasflaska (rymmer säkert närmre 2L) som det står swedish vodka på med absolut-typsnittet och som har en.. håll i er nu.. tappkran!! nere på kanten, så att man kan ställa den i sitt medföljande ställ och sen bara tappa ur den. hahaha! den är så kitchig att man typ dör, men den ska nog komma till användning förr eller senare.

var ute och gick i nästan en timme nu mellan kl 6 och 7. jätteskön luft verkligen. gick förbi oda och olles hus precis på sekunden när de kom gående hem från jobbet, så det blev en liten pratstund innan jag fortsatte min promme. ibland gillar jag att bo i sala. samtidigt som att man känner att man aldrig kan gå ut riktigt jävla skabbig, för helt plötsligt kan man möta nåt hotstuff. idag var jag luckily bara mittemellanskabbig.



asså GUD vad på tv killarna beter sig illa!!! inte för att jag är förvånad och inte för att det är ovanligt att bli behandlad så som brud i staden sala, but still! blir så förbannad.


imorgon är det dags att börja kl 6 igen. inte jättekul att gå upp så svintidigt, men det är en soft dag ändå. det blir bra.


adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0