world in motion

igår fick jag slå fast koångaren på postbilen med knytnäven. idag var batteriet dött, så startkablarna har varit min bästa vän. heja mig!

kikar lite på sol, fest och oroliga föräldrar. fyfan vad hemskt om mina föräldrar skulle hänga med mig på fest. eller asså, de skulle nog mest garva. eller nej, inte mamma, hon är för mesig och kan inte riktigt bjuda på sig själv uan att tycka att det är pinsamt. pappa skulle nog tycka att jag var kul, och han kan verkligen bjussa på sig själv, men han är ju big anti-fan av alkohol, så.. nu blev jag osäker.

imorgon slipper jag tydligen springa trappor på åkra hela dan. det blev förmiddag i företagscenter istället. fan vad skönt! måste upp fem dock, och erika kommer väl hem vid tio och vill se breaking news. jag skiter i sömnen och hänger med henne tror jag. sova kan man göra imorgon eftermiddag.

har haft insomnia två kvällar i rad nu. så inte likt mig. jag tänker, tänker, tänker och tänker. har halkat in i en liten livskris. snart måste jag lätta på trycket i vulkanen (min hjärna), men jag vet inte när och jag vet inte hur.

åååhh haha nu konfronteras de av föräldrarna! jag vet exakt vad pappa skulle säga. "tjabba", skulle han säga. som bara han kan.



ibland vill jag ha en snygg blogg. en snygg, lite mer abstrakt blogg med bilder istället för en massa ytlig text. vi får se. kanske blir det en extreme makeover nån dag.


nej fyfan. nu har jag lågt blodsocker igen. work through the pain. måste lägga mig ner.



adjö

Kommentarer
Postat av: den farliga

såna bloggar finns det redan många av medan din är mer sällsynt, och bra!

2011-09-09 @ 14:59:09
URL: http://amaliadenfarliga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0