can't start a fire without a spark

som vanligt när det ska göras iordning för utgång har jag flera timmars dötid innan jag helt plötsligt ska göra ALLT på en gång. väntar nu på att tiden ska gå så att jag kan börja göra lite mat. är dålig på att fördriva tid, så jus tnu går spotify för fullt och jag funderar på om det är läge att blåsa håret torrt kanske?
 
 
 
 
okej, tid har passerat sedan det senaste skrevs. 6 låtar. varav två var tom waits, så alltså.. ganska länge.
 
maten på spisen, håret i flätor (?!!) i hopp om lite vågor och kläderna ligger framme. blir bra som fan.
 
det har slutat regna, men moln fortsätter rulla in, vilket är weird. de syns inte på någon väderprognos. regnar det ikväll/natt blir jag sur. vitt, halvtransperent linne förvandlas snabbt till en wet-tshirt-contest när himlen grinar, vilket vore otroligt uncool.
 
ska satsa på att vara hos oda med vinaren i hand om en dryg timme. lite musik, vin och chill innan det blir tinget, lite bira och endel mer chill. hoppas på en kul kväll ikväll!
 
 
ahmen nejmen. dags att peta ur flätorna kanske? vill inte riskera att se ut som man gjorde när man sovit med flätor som liten. luckily skulle man då bara till dagmamman. ingen dömde en fyraåring på samma sätt som de dömer en soon to be tjugotvååring. damn.
 
 
adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0