får jag veta vad du tänker

sitter och sneglar på regnet. mysigt när man är inne och slipper gå ut mer idag.
 
var ner på stan med erika för lite systerhäng. lite butiker och en fika. ungefär vad man pallar efter varsina jobbdagar och med paraplyerna i högsta hugg. träffade oda en snabbis. hon och olle åker till way out west imorgon bitti. tåg. första klass. det smärtar ju att behöva springa runt åkra medan de glider på ett tåg och sen steker runt i götet hela helgen. gött det!
 
min så kallade ledighet blir mer och mer violated. höll på att bli jobb nästan hela nästa vecka, men då satte jag mig på tvären. vet att jag inte kommer må bra om jag inte slår mig fri för lite ledighet. mycket ska hända nu på kort tid, och jag behöver verkligen, verkligen en liten paus för att ladda batterierna. både fysiskt och mentalt.
 
kollade in mitt schema för hösten. HAH vilket skämt, att jag trott att jag kommer kunna jobba lite i sala samtidigt. no way josé. lär ju campa out i skolan every day! så går det med den planen. hej superfattigdom! ett litet, litet plus med det är ju dock att det inte kommer finnas så mkt tid åt att gå i affärer och göra av med pengar... heh.
 
är seg. var uppe och kollad epå film igår. chéri. har velat se den ett tag, så passade på när den gick på tv. den var platt. rupert friend var dock så fin att jag fick ångest. do want. so bad. keira knightley hade honom. jag skulle aldrig släppa taget. aldrig!
 
ah okej, got carried away lite där. han är nice. punkt.
 
 
dags för fixande av lunchlåda. när ska jag börja gilla att laga mat?
 
 
adjö
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0