live those days tonight

Skulle aldrig ha knappat in popaganda.se. nu har jag ångest och vill se thåström på fredag istället för att sitta och bli full och galen på tinget. eller vad som nu händer på fredag..?
 
ääeeeh.
 
fb-chatt med jullan medan jag tittar på molnen som glider förbi utanför. så sjuuukt mörka! det var ju halvkul att man hade endel kvar av turen idag när åskan kom.. RÄTT blött blev det! då suger det att man dessutom ska dela ut ikea-katalogen. förlåt för att ni fick skrynkelblöta kataloger kära kunder, men there was nothin to do! himlen öppnade sig fan!
 
 
oh damn.
 
sitter och funderar på om jag ska åka till landet nu ikväll eller imorgon. lutar åt imorgon. klockan går och ingen syster är hemma ikväll, så det blir nog ensammys hemma i lägenheten.
 
asså. nu ser det ut att vara natt ute. känns som att det kmr bli lite skitväder inom en snar framtid. över denna sommar ska jag rita en stor vagina i kalendern (vill inte använda ordet fitta i min annars så korrekta, hrmpgjrgrj, blogg)
 
 
jag vill höra ny musik. sån musik som jag fastnar för och typ får flipp av välmående så fort jag hör de första tonerna av. tips mottages med öppna armar och öron!
 
 
vill man förövrigt ha en liten kik på hur erika och millis lägenhet ser ut så kan man kolla erikas blogg. länkas på sidan!
 
 
adjö
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Minea

Du...det är den årliga Kräftskivan på fredag, be my plus one? :)

2012-08-22 @ 20:23:15
URL: http://mineaminea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0