petroleum

Mina grannar har ormar. Fyfan. Dör lite. Här har man levat ovetandes i över ett år om att äckliga reptiler ligger och frustar på andra sidan väggen. Okej, de frustar kanske inte nämnvärt, men jag gör när jag tänker på dess blotta närvaro!
 
I övrigt då. Golvad av en förkylning i vanlig ordning och jag försöker att sitta upprätt större delen av dagen iaf. Det har gått bra sånär som på en timmes sovande där runt tre. det var längesen det var såhär pass. Hatar att min kropp inte klarar ett enda jävla virus. Borde kanske göra ett hiv-test? Blir nervös när jag tänker på att en viss person som finns i mitt liv lite ibland har varit och åkt interrail nu i sommar. Har hört för mkt skräckhistorier om folk som legat på kontinenten och kommit hem med hiv. Tänk om det faktiskt är så? åh gud. bör man fråga om det faktiskt finns anledning till oro?
 
nu blir jag stel och kall inombords. måste googla.
 
google säger olika. 1-2 veckor säger nån, 1-2 månader säger en annan. jag väljer att tro månader.
 
 
Jesus. Jag drömmer mardrömmar om hösten om nätterna och svävar i ett snortöcken liknande en mardröm på dagarna. Livet är fett. Som om det inte vore nog ringde jobbet imorse. VARFÖR?! Varför ska inte jag få ha fem dagar ledigt när alla de andra hade 4-5 veckor?! Äej fyfan vad jag tappar sugen att vara hjälpsam mot dem när de behandlar mig så respektlöst. uäk.
 
här hemma tänker de andra åka till sätra på pubkväll. jag lär passa. det suger.
 
 
 
hej
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0