tell me what's her name

vem har sagt att julen är lugn?
 
idag har jag lite tid att göra ingenting. ska läsa DN, ta en promenad och dricka en massa kaffe. låter kanske tråkigt, men i'll tell you, it's not.
 
jag har ingen ork. jag är stressad över tentan som jag inte rört på en vecka nu. har ångest över pengar, har ångest över tid. har ångest över min hud, som jag tänkte hjälpa lite igår genom att bada med olja. brukar funka fint hemma i uppsala. nog för att jag vet att vattnet här är hårt och värdelöst, men såhär pass? har bubblor av torrhet överallt, så fort jag rör mig sticks och kliar det. när jag sitter stilla sticks och kliar det. eksemen har blossat upp. tack världen. förstår inte hur jag ska lyckas hinna bli redo att umgås med människor ikväll, när jag nu mest känner för att krypa ur mitt så kallade skinn.
 
om vi ska fortsätta på det negativa spåret en sväng så är jag förkyld, har huvudvärk och ny inflammation i knäet efter bara två dagars jobb. fab. tror att kotan i ryggen som lätt åker fel har gjort det igen.. eller så är det bara musklerna på ena sidan som bestämt sig för att inte sammarbeta. ingen vet.
 
ah well. känns som att dagen kommer gå åt åt att försöka bli människa igen. wish me luck.
 
 
adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0