the sinner in me

Stressen ligger över mig som en tung filt. Läser så fort jag kan och så mycket jag bara orkar, men tycks inte komma någonstans. fan. vill bara bli klar, men det är ju bara att inse att det aldrig kommer att hända. När den här avhandlingen är utläst väntar artikeln till morgondagens seminarie. Därefter två påbärjade avhandlingar och efter dem ännu en artikel och ÄNNU en avhandling. Därefter tenta och TVÅ recensioner av avhandlingar. Nånstans mitt i allt ska det firas jul, juldag, annandag och nyår.
 
Det ska packas kläder, köpas julklappar, sammanställa resor för reseersättningar från gruvan..
 
Jag har ont i hela kroppen.
 
kände att det var bilddags. jag är inget fan av att ta bild på mig själv. inte heller personer som typ inte gör annat än tar bilder på sig själv. vi diskuterade det här med instagram i helgen, jag och julia. kul ändå för folk. att få utlopp för sitt bekräftelsebehov. vardagsnarcissism liksom.. ah well. jag är såklart inte bättre än någon annan, så i torsdags hände det. med min usla mobilkamera dessutom. syftet var egentligen att dokumentera nya hårfärgen, men jag vet inte hur det blev riktigt.. well, enjoy!
 
 
 
nu ska jag avnjuta lite svingammal julkalander (greveholm 1) tillsammans med kaffe. oklart vad det svarta guldet (eller vänta, är det olja kanske?)  kmr göra med min kropp dock, som enbart intagit en klick ytterst klibbig gröt idag. detta samtidigt som min restaurangelev till syster skriftligen delar med sig av sin trerätters lunch på skolan. innan jag stängde ner chattrutan hann jag se orden entrecôte, skagentoast och saffransglass. skitunge.
 
 
adjö
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0