live young, love forever

Hemma på landet. Jag, pappa och Gry. Har ätit lång söndagfrukost och pratat lite politik. Har monterat garderobsdörrar, tittat på mythbusters och kramat hunden. Jag har sovit ut, druckit en massa te, läst DN. Har även framfört mina hälsningar till gry från hennes nya fan, olle. Hon charmar alla killar. ska börja köra på hundtricket tror jag bestämt.


Igår var vi i huvudstaden jag, oda, olle, deras mor och hennes erik. Frukost i en mysig lägenhet på söder, vandrande i butiker, ätande på indisk restaurang. supermys!


optimalt hade varit ett lite fetare bankkonto, så jag hade känt att jag kunnat spendera mer, men sånt känns ibland på nåt sätt oviktigt. det blev hur som helst en vinröd tröja från weekday och ett linne från topshop.


tog just reda på om det var jude law på dior hommes ad. vi hade en liten diskussion om det igår på åhléns. jag trodde att det var det, olle trodde det inte. jag hade rätt. smerk. normalt sett hade jag rubbed it in his face. jag låter bli. är på för bra humör idag för att sjunka till den nivån.

nu tror jag att jag ska messa juppe. long time no see.


rubriken kmr förövrigt från en ful tröja vi såg på hm igår. tyckte att det vore roligare om det stod "love young, live forever" istället. smått politisk inkorrekt och helt enkelt bara mycket, mycket roligare.


adjö


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0