elephant woman

dagens WTF: Att världens (i mina ögon) snyggaste nu levande man, Nick Valensi, är gift med en 9 år äldre brutta, som dessutom, in my opinion, looks like... crap.

honestly.

JAG kickar hennes snygghetsass all over the atlantic. typ.

för att vara sån.


nejmen. detta måste ju vara glädjande nyheter för de med en flawless inside. att den TYDLIGEN jämnar ut både fett, ful klädstil, whitetrash-hår, ålderstecken tydligare än det orange kuvertet.. ah ni fattar.

personligen gör det mig lite blek om nosen. det ger mig känslan att "det hade lika gärna kunnat vara jag som dragit längsta strået här och fått dela binge med en gudagåva till karl".

snygga män ska ha snygga fruar, annars känns det fel. ska de vara out of reach, så ska de vara det ordentligt, liksom.



inget jobb idag heller. pengapaniken kommer krypande i samma takt som räkningarna ramlar in genom brevinkastet. än så länge har jag inte ens jobbat ihop till hyran denna månad. isn't it just great?

och inte kan jag göra annat än att sitta här och vänta på arbete heller. inte åka hem till erika och mor, inte åka och hälsa på i linköping.. ingenting, kan jag göra, mer än att sitta här och kolla på serier, gå ut och gå, och icke att förglömma: sova skitdåligt i rädsla och ångest att behöva vakna av ett telfonsamtal.

jag kastar fan snart in handduken.



adjÖ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0