if i could be a kennedy

most boring day ever.

eller nej, så ska vi inte säga, för det vore en överdrift. Most LAZY day ever, skulle man dock kunna påstå.

idag har jag bara gått från sängen till soffan, till köket två gånger och till badrummet ungefär lika många.. tittat på greys, slösurfat och lyssnat på podcast. med andra ord inte tjänat spec mkt pengar idag heller.
'
sju arbetade dagar blev det i januari. nästan rekord. jag vill vara mkt ledig och mår bra av att inte göra någonting.. slappnar av liksom. får tid att fundera på fortsättningen. samtidigt mår jag dåligt av att veta att jag kommer hamna i monetära trångmål later on..

det finns en baksida av varje mynt. det bara är så.



har tittat tillbaka hår i bloggen.. igen. läste min stockholmsvår. en del av mitt liv som jag vet att jag inte gillade när jag var i den, men som jag nog kommit att romantisera en hel del såhär i efterhand. kanske. åtminstone för mig själv.

jag saknar att få så mycket intryck varje dag som jag fick då. jag såg en massa människor, jag gick runt på stan i en stad som inte tog slut efter två karter, hrm, jag lärde mig att sköta mig själv, jag blev street smart.. you get it.


jag saknar det.

det året hade jag dock allt här i sala. jag var ensam i sthlm. det var jag inte, inte rent fysiskt, men mentalt var jag on my own.

jag ska ge livet en andra chans, det ska jag verkligen. jag är dock mästare på att stå på kanten av trampolinen och aldrig ta fart och hoppa. jag ska hoppa. jag måste hoppa. det är bara så svårt.



Kommentarer
Postat av: Linnéa

Då var det helt rätt att åka hem igen! Det är ju ingen idé att försöka ge sig ut och hitta sitt nya liv om man inte mår bra av det.

2012-02-01 @ 08:05:34
URL: http://linneasvanligavardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0