now I'm dancing for my life

vaknade glad på ett sätt jag inte varit glad på länge. inte sagt att jag inte är glad annars också, men liksom.. taggad på att göra nåt stort. börja plugga, ut och resa.. you got the picture.

det vände dock ganska snart när dagsformen visade sig. sjuk. det var längesen jag var såhär megaförkyld. har nog feber också, men jag vågar inte kolla efter. känns bättre att vara lite i ett töcken utan klar diagnos. med feber får man liksom en sjukstämpel i pannan.

pressade mig själv lite med en promenad på förmiddan. oklokt. har halvlegat och tittat på grey's anatomy resten av dagen. känns bra att vara nära läkare när man mår kasst.

hrm.


funderar på att klippa mig i veckan. ekonomin är kass för tillfället, men håret sviker mig snart. det är så slitet att jag är rädd att det snart ramlar av om jag går utanför dörren även i lätt blåst. är sugen på att färga också.. återstår att se om det blir nödvändigt även efter klippningen. kan hända att mycket av det röda som är kvar försvinner då.


när man är lite sjuk är det segt med personer som slår till dig, skrämmer dig, kastar saker på dig, skakar stolen du sitter på, puttar dig, kittlar dig, you name it. vilken tur jag har att axel är här och utsätter mig för SAMTLIGA nämnda saker... annars hade ju livet varit liiite för lätt.

erika har kafferestriktioner due to en svidande mage. hon bestämmer då att ingen får dricka kaffe om inte hon får det. det är fan hårt! dock måste det snart vara dags. vi börjar se ut som tagna ur the walking dead här.

inget jobb schemalagt på hela veckan. extra drygt känns det att jag dessutom inte mår tillräckligt bra för att gå brevbäring, så att OM de skulle behöva mig, så KAN jag inte jobba.

i need a dollar fellows!


äh

adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0