when your memory came flooding in

Vaknade av att någon låser upp och går in i min lägenhet. Alltid lika betryggande. Det var erika som kommer in och kyler ner hela stället med sin kalla kropp. Hon hade varit vid stationen och skickat iväg axel till det militära. De har hängt hela veckan och smsade hela förmiddan. jeez louise!

nu är han iaf borta. kommer hem nästa helg. han har satt sig själv som bakgrund på min telefon och spelat in ett röstmeddelande som han satt som sms-signal. med andra ord blir han svår att glömma.


inget jobb idag. får lätt panik över hur lite pengar jag har efter dagens räkningsbetalning. 6k ska räcka hela den här månaden och typ hela nästa, eftersom lönen jag får nästa månad inte ens kommer räcka till alla räkningar jag har då, med csn und crap. alltså 6000 till mat för två månader, needs och nöjen. att jag har både frisör och tandläkare på torsdag gör ju inte saken bättre.

panic.


i övrigt då. är happyface, precis som alla andra dagar då jag inte jobbar. känns tryggt inför framtiden, att jag är som gladast när jag gör ingenting.. hrmhrm. igårkväll var jag lite down och gnällde för oda att jag ville flytta till mamma och pappa, sluta jobba och bara gå i barndom.

jag är kul sällskap ibland.

igår utlyste oda baksöndag. vi vaknade typ nio och åkte till coop och handlande. bakade en frozen youghurt cheesecake.. typ. med müslibotten, hallon och blåbär. damn good! sen gjorde vi en baklava. jävlar vad god den blev! heelt stört. när olle kom hem från v.ås hade vi fikatime. jag åt en bit av varje och hamnade i matkoma, han åt fyra baklavabitar och ville sen ut och åka pulka.

de som påstår att män och kvinnor är lika.. eh. we're not.

erika har åkt hem, jag har städat hela lägenheten och kolla tpå ett avsnitt greys. hade huvudvärk och försökte bota den med koffein och socker. funkade sådär.

sitter nu och tänkte lyssna på filip o fredriks podcast. insåg sen att det finns pinfärska GGavsnitt att ladda ner.. hrm. svårt val det här! (har man crappy internet är det sophies choice varje gång man kopplar upp sig fan). det blir nog podcast.


tjolahopp!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0