vad jag bryr mig om är att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaks till dig

Håkan hellström och span efter snygga kläder. härligt, härligt, men farligt, farligt!

Efter en seg dag på jobbet är det riktigt vardagslyx att duscha och krypa ner med datorn. Har diverse nerladdningar på gång och snart ska jag bli en i skaran som kollar på Girls. hrm.

Tove och Frida åkte till Rom imorse. Oda med familj åkte till Alicante. Känns ju inte lite segt att man själv kickade igång sommarschemat idag och kommer köra på hårdare än vanligt tills mitten av augusti.. uäääh.

kollade bankkontot och hade två K mer än jag vågat räkna med.

kan hända att jag styrt upp hösten lite vad gäller boende. kan hända att jag efter ett snack över en kaffe igår skaffat mig en sambo söderberg. spännande!


jag fryser och vill ha sommarvärme.

nu tack!

jag vill även ha en ny köksmatta. den jag fick låna av mamma lite provisoriskt förra sommaren när jag flyttade in passar jävligt dåligt och är ju som sagt inte ens min. det är mkt som är provisoriskt här. inga tavlor har kommit upp, utan står längs väggarna. den stora hallspegeln står på en ranglig pall som när som helst ger vika. ååh. det kommer inte komma upp förrän jag ska härifrån i guess eftersom tiden tickar på i en rasande fart. jag antar att det får gå ändå.

mattan känns dock urgent, för imorse spillde jag dessutom chili på den. nej, inte kryddan. grytan.

mm visst ser ni.


adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0