all good things

Fan vad jag tycker om killarna på jobbet. brukar säga att jag inte har nåt gemensamt med mina kollegor förutom att vi är just kollegor, och det kan hända att det är så, men det hindrar inte att man har kul tillsammans.

dags att bestämma hur man ska jobba i sommar. jag ska nog jobba heeela långa sommaren i år också. känns ju lite segt, men man måste ha pengar. lika bra att ta chansen när den kommer och mosa in så mkt jobb som möjligt. på sommaren har man ändå långa, ljusa kvällar att hitta på annat på. ska göra rum för peace and love och emmaboda though. inte alls säkert att man åker, men lika bra att ha ryggen fri.


ska snart åka hem till landet. mamma ringde och sa att det var godistorka, så jag måste in på ica. en fredagseftermiddag. borde vara förbjudet att tvinga in sin dotter på en mataffär då bara för att man är lite godissugen, men lojal som jag (tydligen) är gör jag det. måste ändå tanka..

min lägenhet ska bebos av erika i helgen. hon har redan varit här och laddat upp med diverse:



smakade ett par chips och kom på att det var första gången det fanns i min lägenhet. vad jag kan komma ihåg iaf. i'm nyttig and i know it...


ah well. dags att slåss med småbarnsmorsor och deras avkommor nu då. allt för min mamma! (todo sobre mi madre)

hah



adjö


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0