euphoria

nej inte är det nån eufori här direkt. mår sjukt dåligt, fortfarande. förstår inte vad som hände igår egentligen, men jag antar att jag blandade lite för mkt eller nåt. mamma har tydligen tjatat om hur orolig hon är över mitt beteende hela dagen där hemma. jag blir själv orolig av att hon blir orolig. jag trodde att jag hade en högst normal relation till alkohol för min ålder. kanske är det bara hon som är lite känslig..?

nej usch. var tvungen att ställa undan spritflaskorna som jag har i bokhyllan. så fort jag tänker på martini eller malibu vänder sig hela magen och jag mår fruktansvärt illa.

loreen har väldigt snyggt hår btw. ångrar mig otroligt att jag klippte av mitt. mamma säger dock: nej det var bra att du gjorde det. du såg ut som skit innan. äckligt var det. riktigt ofräscht.

tack då mor.


var till kusinerna i kumla på maqt och fika. som ett under slutade jag må illa en stund efter att vi kommit dit och började må illa igen i bilen påväg hem. inte hjälper det att axel legat och spytt hemma hos oss sen strax efter jag åkte igår till nu på dan. härliga tider. hoppas att jag inte blivit smittad. är trött på att må kass nu!

har förövritgt fåt ten feeet blodutgjutning i ögat. jag ser ut som en zombie och enligt mamma får jag nu inte anstränga kroppen och inte ha linser. FML

ah well.


adjö


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0