flying without wings

okej, när jag kollade kontot igår hade jag 257 kronor. härliga, fattiga tider!

efter en liten justering kontona emellan har jag nu så jag tror jag klarar mig till fredag. får dock ångest över hur dyrt det är att leva och förstår inte hur jag ska klara mig i höst. jag hatar pengar. hatar!

snart kommer erika hit. vi ska till uppsala idag för en typ infoföreläsning vid universitetet. ska försöka hinna träffa maja en sväng också, så jag hoppas att det inte tar alltför lång tid. springa en vända på weekday lär man väl göra också, men jag överväger att inte. för plågsamt när man är såhär ultrafattig.

var ute och gick nyss. underestimateade (att smyga in engelska passar sig bättre i tal än i skrift) vädret lite och fick känna på årets första utesvettningar. välkommet, men nog så jävla jobbigt! åh.


angående rubriken.. en enormt pinsam pojkbandslåt som jag fått på hjärnan i detta nu. westlife om jag inte minns fel. uäh


nejmen. en dusch kanske. eller nåt. sen blir det att rota fram solglajjor. sätter mig alltid på fel sida på tåget, så att solstrålarna penetrerar hela hjärnan och man får ont i huvet. jävligt otrevligt.


adjö 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0