I ungdomen

Jahapp. Den där lätta känslan i sinnet som tentaresultatet gav mig höll inte i sig direkt fetlänge.. imorse vaknade jag med bakisångest. haha fan. dumma mig.
 
quiznight på tinget igår alltså. Lag Dundersmet/Banana sky (Norlings idé. Hellstrands hade inget med det att göra) glänste (hrmp nåja) och var (förmodligen) snubblande nära pallplacering. Temat var skräck, vilket int eär riktigt min genre känner jag.. kunde bidra med betydligt mer den gång jag var där och temat var storbritannien.. nåväl. KUL var det iaf!
 
jag funderar påa tt sluta ta med mig mobilen ut. det är ju jävligt osmart såklart, ifall något händer ute eller när man går hem, men vad mkt ångest jag skulle spara mig själv från. Det är klart att jag kan bjuda på mig själv. Det handlar inte om det. Det handlar om att jag sätter mig i positioner jag inte hör hemma i. Situationer där jag är obekväm och där jag känner mig missuppfattad och missförstådd. Plus att jag stavar fel en hel del, vilket bara i sig är jävligt pinsamt.
 
Idag har jag kört bil. Mycket. Hem från Sala, tillbaka till Sala, ut till Kumla och sen tillbaka hem. Mer lär det bli med tanke på att lillasyster och kusin emilia ska på fest i avesta ikväll. Skulle kunna dra en törnrosa nu och slagga i hundra år. Går inte dock. PW och plugg först!
 
Infruset, med Mando har släppts på spotify nu. Skönt för trötta öron.
 
 
adjö
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0