i'm a weirdo

Hej världen. Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Alltså sjuk sjuk, feber och shit. fan. inte nuuuu!
 
Har varit och fått tillbaka tentan. Godkänd! skönt. man kunde inte få vg på den här, så jag är nöjd. Efter tentarapporten gled jag ner på stan i jakt på ansiktsspackel. Det blev. Smög sen in på HM. hade skuldkänslor gentemot min plånbok redan från början, men eftersom presentkortet låg och myste i väskan så kom jag ut med en outfit till juldagen. haha! just like that. skönt att slippa tänka på det mitt i allt.
 
den ha nu officially started: julklappsstressen. damn. erika och pappa är klara, men sen är det bara mörker. jag är så pass dålig på presenter att jag ofta inte ens ger några. OFÖRLÅTLIGT dålig med andra ord. bot och bättring kräves snarast om jag inte ska börja framstå som en riktigt jävla idiot. jag menar i framtiden: vem ger inte sina barn presenter? å andra sidan, barn ger dig teckningar. tror jag ska göra det i år. rita nåt till alla i familjen och släkten. blir bra. tack o hej.
 
 
nejmen. ska försöka bota huvudvärken med nåt så okonventionellt som vatten. inuti och utanpå. dricka vatten, sen ta ett bad. i think. att bada får mig dock att tänka att det känns som att ligga och marinera och luckra upp kroppen. man känner sig som en skållad gris när man kliver upp. varm och med löst skinn. blä. skönt är det dock!
 
 
Adjö
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0