sex, musik och våld var det vackraste som hänt mig

Idag var det begravning. Jag gillar inte begravningar. Det var bra och det var fint dock. Vi sjöng. Folk var nöjda med vår insats. Lite mat och tårta. Fick hänga lite med julia. Efteråt drog vi direkt till systemet. Tänkte försöka hitta ett nytt vin att dricka imorgon kväll. Jag är sämst. Efter lång stunds velade blev det det gamla vanliga.
 
Ifall nån ur Kent skulle läsa här (vilket jag betvivlar mycket starkt) så har jag och julia ett nytt uppslag för er nästa vinlansering: ett riktigt starkt, mustigt rödtjut som ska heta du och jag döden. hur bra är inte det?
 
jag menar pelase. kan ledins vin heta "en del av mitt hjärta" (assåååå) så kan ert heta så. perfekt för deppiga hemmakvällar när flaskan är ens enda vän...
 
jag kan eventuellt ha fått någon att tro att jag skulle på konsert ikväll. fan att jag är så jävla sämst när jag är lite igång och på väg nånstans att jag inte lyssnar på vad folk säger. sånt kan ju liksom bli genant ibland. ingen fara den här gången ju, men jag menar. nästa gång kanske jag påstår nåt jättekonstigt. rentav olagligt? måste.börja.lyssna.på.folk.
 
jeez.
 
ah well.
 
många är på swedish house mafia i helgen. lika glad som de är att de är det, lika glad är jag att jag INTE är det.
 
 
adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0