what did you expect?

Hm.
 
Utgång igår. Är skönt nog inte bakis, men är rädd att en förkylning kan vara på väg. En som däremot är bakis och sjukt opigg är tove, som halvvägs till skolan vände om, gick en sväng på stan och köpte kläder och sen stog hemma i hallen igen lagom till att vara mitt frukostsällskap. vi tog en promme i solen och hade det bra, vilket gör att jag nu måste intensifiera min läsning en del.
 
Asså praise the Lord att Obama fick four more years!!! vågade knappt slå på tvn imorse ifall det skulle va så att det inte gått vägen. nu kan man andas ut lite igen.
 
jag har internet ungefär två timmar om dagen.. om ens det. jag har BRA internet ungefär en kvart. så sjukt irri att jag blir ledsen bara av att tänka på det.
 
 
just nu fick jag en våg av mys och glädje genom mig. fredagkväll i biomörkret. Call girl. finally. tror den kan vara bra. har hållt lite span på den. simon j berger är med. i want him. prostitution (f ö sjukt svårt att skriva fort på ett tangentbord), makt, män, verklighetsbaserat. what's not to love?
 
ikväll ska tove och jag kolla på trainspotting.
 
jag älskar film.
 
 
igår vart klassen min full och en person satte sig vid mig och sa att jag verkar mystisk, rockig och lite psykadelisk. hahah! tar det som en komplimang. då verkar man åtminstone vara en intressant person. att kallas grå är den värsta förolämpningen. usch.
 
för kissnödig nu. det jag skriver doesn't make sense.
 
måste pluggaaa.
 
adjö
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0