alla vill se dig dala nu

Har en riktigt inproduktiv och jobbig bakisdag. Usch vad drygt det är! Har inte gjort någonting annat än legat på soffan, med undantag för de gånge rjag gått upp och käkat något. onyttigt då, såklart.
 
ååååååååh
 
är väl ungefär lika laddad på tenta som jag är för att simma med hajar just nu. imorgon händer det dock. inte hajarna, men tentan. fy faa-aaan. tycker inte om att behöva prestera på beställning.
 
igår var en bra dag dock. repade med olle nere i gruvan. lät bra. eller asså. jag är otroligt självkritisk när det kommer till min sång, så jag har ångest inför dagen D. blir lite lugnare av att olle tyckte det lät bra iaf .alltid något liksom. på kvällen vart det vin på dammgatan med oda, maja, karin, erika och axel. därefter lite hottan. asså. sista hottansvängen på ett tag va! helt okej med folk, men jag vet itne vad som händer. kände typ inga förutom de jag gick ut med. strange feeling i lilla sala! uh. på tisdag försvinner karin till alicante. det känns konstigt. inte för att hon brukar vara närvarande i mitt vardagliga liv längre, eftersom hon bor i linköping, men att inte ha henne i samma land känns underligt.
 
det regnar och jag har inte varit ute och gått än idag. känner på mig att det inte kommer bli. fan. inget blir idag.
 
är irriterad, frustrerad, allmänt pissed och ångestladdad idag. inget kul häng med andra ord.
 
adieu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0