i know them all

jag och millis hade rockringsrace. jag gjorde spellista på spotify och så öste vi. fan vad jobbigt det är. och nej, ingen rockring á la dagisgympa här. en såndär tung jävel är det! man måste kämpa för att hålla den uppe. man får en röd, värkande ring runt hela magen och ryggen efter ett tag. känns och ser ut ungefär som att ha blivit överkörd av en cykel. Inte för att jag har blivit det, men rent hypotetiskt tänker jag mig att det ger liknande lämningar på kroppen.
 
millis sitter nu och tittar på nåt om hiv på tv. jag kom just hem från uppsala. fyra timmar var vi borta, far och jag. en timme var vi på plats hemma hos mig och tove. nya vinterdäck = max 70 km/h med bilen. trodde jag skulle få stroke. radio sände inget bättre än musikguiden om och med lorentz och zakarias. återigen: stroke.
 
på onsdag är det fest. döda/mördade kändisar är temat om jag uppfattat det rätt. jag rippar erikas outfit från förra halloween och kör på che guevara. det är lätt. är halvsugen på att måla skägg though. när man väl nått festen är det ju skitsamma, men man ska ta sig dit... eh.
 
 
adjö
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0