jag ser domen i dina ögon

Har ångest.
 
Kom hem till en ostädad lägenhet, med en massa prylar som skulle hitta nya platser. Läser klassens feed på facebook och inser att jag måste tagit för lätt på detta. de andra sitter och svettas fortfarande och jag har varit klar nästan en vecka. vill ju så gärna bli godkänd!!
 
Nu har vi iaf en tv-bänk. det ser bättre ut sånär som på ett sladdnystan i hörnet som nu blev ännu tydligare. fan. väggarna är fortfarande tomma. så även min plånbok. lugnade mig med tanken på att det ganska snart är lön. kom på att jag inte får nån lön. åhhh.
 
har målat läpparna röda i ett desperat försök att få upp humöret och ser nu ut som om jag ska på fest. den som ändå. imorgon är det tentafestande. får se om jag har tid att joina. beror ju på. kom på nu att jag inte hört av mig till olle om rep. han har å andra sidan inte hört av sig till mig. så det är ju bara 50% mitt fel. eller? hur som helst kanske morgondagen får vigas åt repande. fast äh, man hinner kanske med båda?
 
 
än har jag inte gjort slut med håkan. han gör mig sällskap en trött kväll i ett stökigt hem. känner dock att jag måste göra slut med sala lite snart och vara trogen uppsala en period. packa, packa upp och resa tär mer än det ger många gånger..
 
jag orkar inte med vädret det bjuds på dessa dagar. regn. orkar bara inte!! bli blöt, kall och ful så fort man måste ta sig nånstans. fy faan vad det suger! helt sjukt.
 
har impulsköpt saker idag. sånt känns aldrig bra. lite förvaringsgrejer dock, så det var ju välbehövligt. och örngott. och en fläskfilé...
 
jaja. man behöver inte kunna motivera allt.
 
imorgon ska tentan lämnas in. håller tummarna nu!
 
 
adjö
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0