den gränsen har de redan dragit

Sovmorgon. Skönt. Det är mycket, men än så länge inte mer än att det är hanterbart. Har läst. Borde läsa mer. Vill ner på stan och gå i affärer. Har inga pengar till det. Hårt.
 
Har bestämt att jag på torsdag efter skolan ska åka till sala. Känns bra som fan, bortsett från att tåg är dyrt och buss är ännu dyrare. hm. mamma och pappa ska åka till Kalmar och hälsa på vänner, så jag, erika, axel och millis har hus och hund för oss själva. fest och fylla ska hinnas med det också var tanken..
 
 
Etiopiensvenskarna har släppts fria. Jag blev otroligt tagen när jag läste det igår eftermiddag. Vilken vändning på datumet 11 septembers associationer! Eller asså nej. Det går inte att tvätta bort vad som hände 2001, eller 2003. Men det hjälper ju upp. betydligt.
 
imorgon borde jag få litteraturen från adlibris. härliga tider. en av böckerna behöver jag läsa ut i helgen. tydligen är den stentråkig. synd.
 
jag hatar att planera. något man inte kan tro när man ser och upplever mig. jag måste dock göra det för att inte go insane. jag behöver kontroll. inte på ett maniskt sätt, men jag behöver liksom ha stadga för att inte falla isär. det är ju trots allt så, rent socialkulturellt (vilket vi läser om @ school atm) att grejen med att vara socialt kompetent i många avseenden refererar till att kunna hålla vad som är på kroppens insida just på insidan. allt från kontroll över kroppsöppningar till kontroll över tankar och känslor. Svårt ibland ju! framförallt det senare tkr jag nog.. heh.
 
tydligen är det varmt ute. skönt. gäller att ta vara på de dagar man slipper jackan nu. hösten kom tidigt i år.. också..
 
 
adieu
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0