jesus and his little unholy friend

okej. sju nationer (tror jag att det blev tillslut) senare. Kul, svettigt, stressigt, packat. äter just nu en ostmacka från pressbyrån som KAN vara det godaste jag ätit. ett kvitto på att det blev många öl där ute...?
 
gick hem från snerkes. full och rädd för våldtäktsmän. tänkte ringa efter sällskap, men fick inget napp. överlevde. den här gången. tove blir sen inatt igen. hon är vid fyrispark och ska cykla hem. hon har tack och lov avstyrt idén om efterfest hemma hos oss. inte så kul att sitta på golvet kanske...
 
hrm.
 
imorgon kmr mor och far och ska bringa ordning. så gör även toves mor och far. känner att det kan bli ENDEL diskussioner om hur stället ska inredas.
 
våra nollningslag har fått uppdrag som vi har två veckor att utföra. bland annat ska vi bada i fyrisån, klä ut oss till dalmatiner på en föreläsning, hångla med nån i klassen (hade kunnat fixa det ikväll, men kände att näe fan), och en massa andra mindra härliga grejer.
 
har en sjuk crave efter kaffe just nu. inget kaffe på tre dagar (!!!). så blir det när man är snål student och kaffebryggaren kmr med flyttlasset imorgon. iiih. mamma har LOVAT att ta med färdiggjort så att jag kan dricka ett par tre koppar på rad där imorgon förmiddag. ser fram emot det som fan.
 
klokast att krama kudden nu tror jag.
 
KAN KUSAR; KAN KUSAR KAN KUSAR DRICKA SPRIT?
- JA KUSAR, JA KUSAR, JA KUSAR DRICKER SPRIT!
 
(vår programförkortning (Kultur Samhälle, Etnografi) är KuSE)
 
uäh. sovdags
 
Bonne nuit
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0