bara ett ord kan sätta eld på en skog

Pluggpaus för intag av föda. Ensam, eftersom tove har gått till lucas för att dricka öl. Idag har det varit fullt upp och jag hoppas hinna bli klar med seminariefrågorna också innan jag går och sover, så att imorgon kan bli HELT pluggfri (förutom tiden jag kmr spendera i skolan då, eh).
 
Skottlossning i Flogsta igår. Scary shit. Känner ju ex antal personer som bor där och vore ocharmigt om de blev dödade av nån iddi med ett gevär..
 
 
Jag håller på att peppa ihjäl inför lördagens utgång. det var ett bra dag sen det klubbades för min del och som det ser ut nu blir det en sjukt bra mix av människor som kommer ut. åh!
 
 
Fotbollsmöte idag med klassen. Snart säsongsstart, så på måndag morgon (ngnmgnfmgn) kl 10 är det dags för träning. kommer ligga och kvida av ångest på söndagkväll. bakis och om jag känner mig själv rätt, full av dålig mat.
 
Jag börjar vilja ha sommarlov. det optimala vore lite sommarlov här i uppsala, med öppna nationer och alla människor kvar, så man kunde glida runt och bara chilla, öla, klubba, hänga och må. men icke. här ska det tentas och skrivas b-uppsats innan det blir nåt mående.
 
uäh.
 
jag skulle kunna skriva en roman om hur mycket jag stör mig på fotbollssupportrar, apropå gårdagens uppdrag granskning. jag låter bli dock, för de som skulle behöva läsa besöker förhoppningsvis inte min blogg och förmodligen kan de inte hålla koncentrationen uppe tillräckligt länge...
 
 
hej

Kommentarer
Postat av: erk

är det fördomar om fotbollssupporters jag anar här?? ;o

2013-04-11 @ 22:03:38
Postat av: Anonym

haha missade några bokstäver i signaturen..

2013-04-11 @ 22:04:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0