som en pistol

Ännu en dag med pissregn. orkar bara inte. idag behöver jag tack o lov inte gå ut.
 
Seminariefrågor, artikelletande, läsa, anteckna, lyssna, skriva, få sina tankar betygsatta. Det måste bli sommarlov nu snart, innan jag går sönder. Dessvärre är det inte det än på bra länge. En tentavecka och en B-uppsats ligger emellan och bildar en mur som känns oändligt hög.
 
 
 
ah well. inte mkt att göra än att bita ihop.
 
 
ska se en dokumentär idag. svt dox sände den i tisdags. I skuggan av solen. Den handlar om albinos i Tanzania, om hur de jagas, dödas, styckas och säljs i bitar. Fruktansvärt. När vi var i Tabora bodde vi inte långt från en skola för albinos och man såg de ibland. 
 
 
Min telefon har fått nån sorts meltdown.. eller ja jag vet inte riktigt. tidigare har det varit sisådär med skickandet av mms, det har funkat typ 10% av gångerna. nu, nä rjag drog iväg ett på chans till tove, så tyckte telefonen att det vore kul att skicka ALLA de som fastnat i cyberspace till sina respektive mottagare. flera månader gamla lååånga sms som blivit mms, och bilder, landar i detta nu hos mina vänner. den bild jag VILL ska komma fram gör det dock inte.
 
jag hatar teknik.
 
 
annars då. Håkans nya kom ut igår. två genomlyssningar senare gillar jag den. jag älskar den inte, men jag gillar den. vinylen är på väg hem och ah. alles gut helt enkelt.
 
adjö
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0