I deserve candles in my hair

Jag har skrivit upp en kladdskiss för uppsatsen nu. Att låta er tro att det tagit från förra inlägget fram tills nu att göra det vore pretto av mig. Det tog mig kanske sammanlagt två och en halv timme att få ner en inledning som förmodligen är alldeles för lång och målande, ett syfte osm är alldeles för okonkret och löst, samt metod och material som egentligen är stora stycken kopierade ur mitt PM. Men ja, jag inser att jag måste skärpa till mig om jag ska få plats med allt på femton sidor och min hjärna smälter när jag tänker på allt som är kvar att göra. Idag har jag dock tagit det förhållandevis lugnt, vågar itne göra så mycket mer innan jag fått första direktiven från min handledare, vilket ska hända imorgon förmiddag.
 
Istället har jag ägnat större delen av dagen åt roligare ting. Har spenderat tid med Matilda och Carl nere på ungdomens hus. Det blev definitionen av mycket snack och lite verkstad för matilda, som egentligen skulle göra screentryck. Men men. Så kan det gå!
 
Ikväll ska Tove och jag tvätta. 20-22.30 är tvättiden. YEY! Inte roligaste tiden, men jag har tänkt att jag ska uträtta liiite mer på uppsatsen mellan springet bort till tvättstugan och kånkandet av tunga kassar med smutsiga kläder.
 
Mitt huvud gör ont. Det har förmodligen vätskebrist. Har bara druckit te än så länge idag. Inte världens bästa grej kanske. Försöker kompensera nu med julmust light direkt ur 1,5-litersflaskan. I'm a classy lady, jadå!
 
Jag vill läsa skönlitterärt, jobba istället för att plugga. 
 
Jag vill li av med min stressinsomnia. Det dumma är att jag förmodligen inte blir det förrän jag har mosat mig igenom de här två veckorna.
 
Carl hetsade adventsfika idag. Älskar när folk tar initiativ!
 
Nu ska det skrivas lite mer. Bara lite vafan. Mår dåligt så fort jag inte har dokumentet öppet på datorn. Detta eftersom jag förmodligen är sjuk i huvudet.
 
Adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0