always looking down

Idag vakande min telefon upp död. (åh erika vad kmr det ifrån för film? "you can't wake up dead!"). Elelr kanske snarare, när jag vaknade hade telefonen somnat in. Skärmen dog. So sad. Bara ett par veckor (löning eh)  innan jag tänkt skaffa ny tele.. fasen. Tove kunde som genom ett mirakel gräva fram en gammal, gammal telefon åt mig. Den har levt ett hårt liv i barcelona, har sprucken skärm och en inkorg full av både tove och fridas gamla sms, men jag har åtminstone en väckarklocka och kan kontakta nära och kära om det kniper. PLUS att den har jewel quest, denna gudagåva till mobilspel.
 
pluggar på i vanligt ordning medan tove streamas serier. ska snart hoppa in i duschen tänkte jag, men liiite till hinner jag nog mosa in i huvudet.
 
igårkväll (natt) gömde jag tillslut naturgodispåsen under vardagsrumsbordet i hopp om att kunna låta bli den, att glömma vart den är och att det finns kvar i den. Kan säga att sånt INTE funkar när man gör det nykter (till skillnad från bananhistorien för ngt år sedan då jag gömde något while packad, remember? funkade lite väl bra..). Har inte kunnat tänka på annat hela dagen än att den ligger där och frestas. imorgon blir det. bakissöndag = godissöndag.
 
 
adjöö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0