lost in the modern haste

Trött efter en superfin helg i en superfin stad. När jag och Tove gick genom hela stan hem från rickard nu på seneftermiddan kröp vårkänslor sig på och jag blev mysigt varm i hela kroppen. det luktade stad, ljus och skönt.
 
Igår var det utgång och Nordpolenspelning på Vdala. Det var bra. diskuterade spelningen med rickard och kom överens om att det kunde varit bättre. ösigare. mindre piano och mer av de tyngre beatsen. men men. det var fint. 
 
Några bilder:
Stefan får en make over. rickard glasögon och hår (ja, rickard står bakom. rygg mot rygg.)
 
Jag tar kort på Pelle...
 
.. medan rickard tar kort på fioltjejen...
 
Idag följde jag och min gigantiska betongkepa med min kära sambo och joinade stefan och rickard på v-dalas brunch. god damn vad gott det var! vi var så mätta att vi inte orkade skratta till slut. nästan läskigt. nordpolen med band käkade vid bordet brevid oss. blev nästan lite starstruck.. ehrm..
 
 
efter brunchen blev det en sväng i domkyrkan och sen tillbaka hem till rickard för lite cardial burns (asroligt! se!), flight of the concords och eftermiddagsslummer.
 
nu ikväll har jag lyckats trycka i mig lite pad thai och en hög naturgodis. fakk i'm mätt.
 
imorgon är det måndag och kursstart. måste spendera en massa pengar på kurslitteratur, men vill egentligen bara köpa kläder. jeans, jacka, festkläder. åh.
 
ah well. ska lägga mig och fortsätta läsa simon och ekarna (smekarna som erika säger, haha) och glädjas över att imorgon när jag vaknar kommer jag förmodligen inte ha alls lika ont i huvet som imorse! gött!
 
adjö vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0