tears on my pillow, blame in my heart

Idag har varit en shitty, shitty dag. Nu är den iaf uppordnad och jag är ledig ända tills på torsdag. fest!
 
för att göra en lång och dryg historia kort: imorse hade vårt elbolag stängt av all vår el. varför? för att vi inte betalat räkningen. varför? för att vi inte fått någon. ex antal telefonsamtal senare och ex antal tusen fattigare har vi nu el igen. enligt lucas kostar det nämligen 1600 enbart för själva påslagningen av strömmen. HUR kan det vara dyrt? trycka på en knapp liksom!
 
ah well. imorse fick vi mobil och datorladdningspanik samt ett för stort sug efter te, så vi gled ner till café linné och satt där en stund tills det vart skoldags.
 
kursstart. prisa Gud, det verkar bli en rolig kurs! religion är intressant. och nej, jag pluggar INTE religion i bemärkelsen "såhär gör judar, sådär gör muslimer", utan fenomenet religion. tillfredställandet av det universella (uppenbara) spirituella behov mänskligheten har. sökandet efter den existentiella frågan "varför?".
 
 
kunde för första gången på länge gå hem utan att ha vantar på mig och med solen förtfarande en bra bit över horisonten. fick vårkänslor när jag gick över ån och tänkte att snart, snart kan vi sitta där med solglajjor på bryggan och bara råmysa i värmen. längtaaaar!
 
 
jag vill ha en klocka så mycket att det gör ont. har tröttnat på testbilden och vill ha nåt mer.. diskret. jag har en in mind när jag skriver detta som jag älskar. när jag har lite cash som ligger och skräpar så blir det nog. har velat ha den i flera månader. fan att jag aldrig kan slå till bara. fan att jag värdesätter pengar så högt jämt. det är ju bara pengar? i denna del av världen kan man alltid skaffa det, bara man är lite kreativ. eller nej, man behöver inte ens vara det. man kan vara hur lat och lame som helst och ändå lyckas skrapa ihop till vatten och bröd. det har det röda folkhemmet sett till. på gott och ont.
 
 
adjö
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0